KONtakt
 

När du köper en bostadsrätt blir du även medlem i en bostadsrättsförening. En bostadsrätt är i själva verket en bostad där du har rätt att bo, men som ägs av föreningen. Det vill säga, du och dina grannar. Som du nog har förstått innebär det stora friheter att bo i bostadsrätt. Du kan byta kök när du vill och du kan vara med och bestämma hur huset ska skötas. Med friheten kommer också ett stort personligt ansvar.

De flesta frågor gällande din lägenhet kan du hitta svar på i dokumentet Bopärmen under fliken Min lägenhet. Har du frågor rörande allmänna utrymmen som gården, förråd, trapphus med mera, vänd dig i första hand till din styrelse. Har du funderingar gällande ordning och reda eller vill förändra din lägenhet (t.ex. sätta upp parabol, markis etc.) ska du också kontakta din styrelse. För att snabbare få svar på frågor om vad som pågår i vår förening rekommenderar vi att du går med i föreningens facebookgrupp!

Välkommen att maila oss i styrelsen på brf.skildra@outlook.com, eller nå oss via vårt postfack som du hittar på Råbyvägen 57A.

 

Styrelsen Brf Skildra                                                                     Ansvarsområde

Mikael Hovberg           Ledamot                                                    Nycklar/Teknisk Förvaltning

Moa Alkarp                    Ledamot                                                     Parkering/Garage

Matthijs Pijnappel     Ledamot                                                     Ekonomi/Teknisk Förvaltning

Ellinor Björnsson        Ledamot                                                    Andrahandsuthyrning

Josefine Hedlund       Ledamot                                                    Hemsidan/Medlemsutskick

Pooya Jalilian              Suppleant                                                  ÖvrigtEkonomisk förvaltning
Om du har frågor om din månadsavi eller föreningens ekonomi, vänder du dig till Sweax kundtjänst på 018-65 12 80 eller info@sweax.se.